Je voelt en weet dat het tijd is voor verandering.

Je wilt regie nemen, je uit spreken en nieuwe wegen in slaan. 

 

Je bent gegroeid met je bedrijf, hebt een stap gezet in je carrière of je bent net voor jezelf begonnen. Gefeliciteerd, iets om vet trots op te zijn! Tegelijkertijd merk je dat je op weerstand stuit. Dat is vrij normaal in deze nieuwe situatie, je zit tegen je plafond aan. Je hebt het gevoel tekort te schieten, ervaart (werk) druk en je hebt een kort lontje. Je trekt je feedback persoonlijk aan, bent meer bezig met wat anderen verwachten en van je willen dan wat jij zelf wil. Je geeft onbewust de regie uithanden en dat wil jij veranderen. Je wilt weer op jezelf en je kunnen vertrouwen, in regie zijn en de leiding nemen en geven. Je wil meer tijd voor jezelf om op te laden en te kunnen genieten samen met je geliefden. Dat is mogelijk!

Zie het als een transformatieproces van rups naar vlinder.

Het enige dat jij hoeft te doen is je oude ik loslaten en in de nieuwe versie van jezelf stappen. In dit transformatieproces ga ik je stap voor stap begeleiden en ondersteunen. Tijdens onze inspirerende en motiverende on en offline 1 op 1 sessies werken wij samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. De spiegels die jij van mij ontvangt geven je richting, leggen je blinde vlekken bloot en laten je exact zien wat de volgende stappen voor transformatie zijn. Je ontvangt opdrachten, oefeningen en reflectievragen die je op je eigen tempo kunt doorlopen. Ik zal je aanmoedigen om door de weerstand te gaan en dingen te gaan uitproberen en toetsen. Alleen zo kan je persoonlijk en zakelijk groeien. Je leert jezelf nog beter kennen waardoor jij in de toekomst zelf door de weerstand en je plafond kunt breken om een leven op je eigen voorwaarden te creëren waar je pas echt trots op kunt zijn! 

 

Jij bent de CEO van je leven. Activeer jezelf, neem de regie en maak impact door te inspireren.

Voor wie?studio empowerment aanbod next level mentoring

Het empowerment traject is geschikt voor open-minded People die zichzelf beter willen leren kennen en hun potentie en talenten optimaal willen gaan benutten en inzetten. Het is 1 op 1 waardoor je direct kunt starten en geen kostbare tijd verspilt. Je hebt al lang genoeg gewacht. Binnen 6 maanden: voel jij je ‘aligned’, en kan jij met veel meer ‘ease’ bij jezelf blijven. Sta je steviger binnen jezelf, ook als je te maken krijgt met situaties die je triggeren en uitdagen. Ben je on track, je weet wie jij bent en wilt zijn. Je weet wat je wilt en gaat ervoor.

Dit levert het jou op: 

Innerlijke rust en flow - Werk en leven creëren dat bij jou past.

Kracht en zelfvertrouwen - Je voelt je stevig, blijft bij jezelf en gemotiveerd.

Inspiratie en richting - Je weet wie je bent, wat je kan en wie jij kunt zijn.

Interesse? Neem dan contact met mij op

Neem contact op