DE ESSENTIE VAN EM-POWERMENT

Is het bewustwordingsproces waarbij het gaat om mensen te stimuleren hun eigen talenten en kracht te vinden en deze te activeren.

En daar kan ik je bij helpen. De afgelopen tijd heb ik ondernemers en leidinggevenden begeleid in hun veranderproces, een proces waarin zij de regie in eigen hand hebben genomen en daardoor in hun kracht zijn gaan staan.

"Het is echt bijzonder om te zien wat mensen kunnen doen als ze in zichzelf geloven, op zichzelf vertrouwen en actie ondernemen. Het is alsof er een sterke motivatie in henzelf wordt vrijgelaten, waardoor ze obstakels kunnen overwinnen en hun doelen kunnen bereiken."

Testimonials

SAMENWERKEN

Ik werk graag samen met cliënten, die weten wie ze zijn en waar ze persoonlijk tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé.

Om een persoonlijke transformatie te kunnen maken, is het belangrijk om situaties en gedragingen te onderzoeken die jij wilt verbeteren of waarin jij vastloopt.

Een thema als zelfverzekerd zijn en in je kracht gaan staan heeft pas waarde als je het zelf ook ervaart en voelt. Dit staat los van alle analyses die er zijn, waarom of waardoor je niet in je kracht staat.

Voor mij en mijn aanpak is dat de reden om niet alleen te praten, te onderzoeken en te reflecteren, maar om jouw te activeren in het hier en nu en actie te laten ondernemen.

Ik begeleid je door diverse lagen, van de gekozen doelen, om te herkennen, erkennen en zo de vertaalslag te kunnen maken hoe je hier dagdagelijks mee om kan gaan. Hierdoor leer je meer op jezelf te vertrouwen.

 

BE THE PERSON YOU WOULD LOOK UP TO!

Mijn aanbod

Empowerment Traject

Activeer en benut binnen slechts drie maanden je innerlijke kracht en leiderschap om je doel te bereiken. 

Next Level Mentoring

Ontvang intensieve één-op-één begeleiding en mentoring gedurende een periode van zes maanden als je echt naar het volgende niveau wilt gaan!

De weg naar ondernemerschap

Een individueel coaching programma voor gedreven ondernemers.

Interesse? Neem dan contact met mij op

Neem contact op