IMG 8029Ik ben Berenice Reith, uitgesproken, creatief en resultaatgericht.

Als zelfstandig coach heb ik me toegelegd op het doeltreffend begeleiden van ambitieuze ondernemers, managers en adviseurs. Mijn eigen zakelijke uitdagingen hebben mij doen inzien hoeveel ondernemers niet weten of beseffen wat hen onderscheidt en uniek maakt.

Hierdoor zijn velen zich nauwelijks bewust van hun talenten, kwaliteiten en potentieel dat ze nog kunnen ontwikkelen om op een hoger niveau te ondernemen en cliënten aan te trekken die perfect bij hen passen.

Daarnaast begeleid ik ondernemers en managers die teams aansturen, op het gebied van communicatie en effectief leiderschap, zodat zij leren werkzaamheden en verantwoordelijkheden te delegeren en daardoor meer tijd kunnen besteden aan de groei en uitbouw van de onderneming.

Dankzij mijn hoog sensiviteit kan ik mijzelf goed inleven in anderen, begrijp ik situaties en merk ik details op tijdens gesprekken die andere ontgaan. De gegeven informatie tijdens onze sessies kan ik snel verwerken en door mijn creativiteit kan ik onverwachte verbanden leggen en met vernieuwende ideeën komen.

Mijn aanpak wordt gekenmerkt door de eenvoud en snelheid waarmee we de kern raken.

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact met me op.

Wat is mijn achtergrond

Ik heb carrière gemaakt bij de grootste beauty retailer van Nederland. Ooit begonnen als assistent manager in Enschede waarna ik al snel de mogelijkheid kreeg om te starten als filiaalmanager in Heemstede. Niet veel langer daarna diende de volgende uitdaging zich aan, het opstarten van een nieuw filiaal in de passage in Den Haag.

Deze geweldig ervaring, het opbouwen van een nieuwe shop, samen met mijn team, met alle facetten die daar bij horen, resulteerde uiteindelijk in 2017 tot mijn bekroning als beste manager binnen de Nederlandse organisatie.

In 2018 volgde de volgende stap in mijn carrière, promotie naar regiomanager, in deze functie was ik verantwoordelijk voor 200 medewerkers verdeelt over 22 filialen.

Ondanks deze successen, begon er iets te knagen, steeds vaker vroeg ik mijzelf af, is dit echt mijn roeping. In 2020 heb ik het besluit genomen om tijd voor mijzelf te nemen, deze tijd heb ik benut door het volgen van verschillende trainingen en cursussen.

In 2021 ben ik begonnen met een coachopleiding, tijdens deze opleiding leerde ik meer over mijzelf en mijn gedrag, dat was niet altijd even makkelijk en zeer confronterend. De coach opleiding heb ik gekozen om op een professionele manier mijn cliënten te kunnen begeleiden bij door hun zelf gekozen doelen.

42175B47 BF81 4CE4 803A B960EB9C1D33

Wat doe ik in mijn vrije tijd

Dagelijks geniet ik van een strand-duin wandeling met mijn 2 honden (vizsla’s) en stop ik regelmatig bij mijn favoriete strandtent voor een heerlijke cappuccino.

Ik ben een liefhebber van reizen en het ontdekken van  nieuwe plekken. Mijn favoriete bestemming tot nu toe is Azië geweest, met zijn prachtige witte standen, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Maar dichter bij huis kan ik mijzelf ook goed vermaken, wat dacht je van oesters eten in Normandië.

Van snelheid gaat mijn hart sneller kloppen, nog niet zolang geleden is mijn droom uitgekomen, een zwarte Porsche Cayenne, deze bolide brengt mij overal waar ik heen wil.

Zoals je leest ben ik dol op lekker eten, bij voorkeur gedeeld met vrienden en vergezeld van een goed glas witte wijn.

Mijn opleidingen

Coaching bij Coaching Academy International
Hoger Management bij NCOI

NLP Practitioner bij UNLP Amsterdam
 Persoonlijk Leiderschap, Effectief beïnvloeden, Timemanagement

 

Connect met mij

Voor dagelijkse inspiratie en motivatie