Empowerment Traject 

In 3 maanden volledig on track!

 

Je hebt het goed voor elkaar, en toch vraag je je af: "is dit het?"

Je bent hoogopgeleid, hebt een “goede baan” maar je mist wat. Je kan je talent, passie en energie niet kwijt en staat daardoor niet in je kracht. Je loopt leeg in het contact met je collega’s en leidinggevende, de bedrijfscultuur staat je tegen en je hebt veelal het gevoel dat jij je moet bewijzen en aanpassen aan wat anderen van jou verwachten en willen. Je bent zoekende en vraagt jezelf af wat je moet doen. Je wilt met plezier naar je werk gaan, gezien en gewaardeerd worden voor wie jij bent, wat je doet en kan.

Tegelijkertijd is het ook wel lekker makkelijk en comfortabel zoals het nu gaat. Je hebt goede arbeidsvoorwaarden met een riant salaris. Je zit als het ware aan een gouden ketting en je vertelt jezelf dat je niet alles kunt hebben. Maar hé, hoeveel procent van je talent zet jij nu in? En met wat voor energie kom je in de avond thuis? 

Het is tijd om jezelf te ontdekken! Terug te keren naar de essentie: wie ben jij in de kern? Wat wil jij doen? Waar krijg jij energie van? Wat is jouw uniciteit en hoe kan jij vanuit deze unieke kwaliteiten het beste uit jezelf en anderen halen en daarbij veel plezier ervaren?

Deze ontdekkingsreis is effectiever en gaat dieper dan de standaard coaching of loopbaantrajecten, zodat jij niet over 5 jaar nog steeds in dezelfde situatie zit. We gaan recht naar de kern van wie jij bent en wat jij nog meer aan kwaliteiten en kennis in huis hebt dan dat jij op dit moment laat zien. Wat zijn de dingen die je tot nu toe nog niet of nauwelijks hebt ingezet, maar waar je wel ontzettend goed in bent? In welke omgeving kom jij het beste tot je recht en bloei je helemaal op? We halen het onderste uit de kan, zodat jij de keuzes kan gaan maken die bijdragen aan een voor jouw zinvol en plezierig leven. Zodat jij voelt: ik sta in mijn kracht en ben op het juiste pad!

Wat je kan verwachtenstudio empowerment aanbod empowerment traject

We komen maandelijks 1 op 1 online samen. Keren naar binnen, doen oefeningen en je krijgt opdrachten mee die je instuurt zodat jij tussen de bijeenkomsten met jouw proces bezig blijft en feedback krijgt. Na deze 3 maanden voel jij je ‘aligned’ en kan jij met veel meer ‘ease’ bij jezelf blijven. Je staat steviger binnen jezelf, ook als je te maken krijgt met situaties die je triggeren en uitdagen. Je bent on track, je weet wie jij in de kern bent, wat je wilt en gaat ervoor.

 De thema’s die aan bod komen:

  • Wie ben ik, wat wil ik en wat heb ik nodig om het beste van mijzelf te laten zien en zijn
  • Ontdekken van jouw uniciteit en keuzes kunnen maken die helemaal passen bij JOU 
  • Loskoppelen van alle verhalen en overtuigingen welke je niet (meer) dienen
  • Verdiepen van je basis fundament van stevigheid en gehoor geven aan jouw eigen verlangens
  • Wat voor omgeving past bij jou? Zodat jij optimaal kan floreren en in je kracht komt te staan
  • Zelfvertrouwen vergoten en dicht bij jezelf blijven, ook als je te maken krijgt met uitdagingen

Voor wie?

Het empowerment traject is geschikt voor open-minded People die zichzelf beter willen leren kennen en hun potentie en talenten optimaal willen gaan benutten en inzetten. Het is 1 op 1 waardoor je direct kunt starten en geen kostbare tijd verspilt. Je hebt al lang genoeg gewacht.

 —

Dit levert het jou op:

Innerlijke rust en flow - Je weet wie jij bent, wat je kan en wat jouw kracht is.

Kracht en zelfvertrouwen - Je voelt je steviger, geeft je grenzen aan en blijft gemakkelijker bij jezelf. 

Inspiratie en richting - Werk en leven creëren dat bij jou past.

 

Praktisch

Na intake direct van start

Tijdsduur: 3 maanden

Investering  

 € 2997,- (excl. btw).

Het tarief is inclusief feedback van Berenice op de tussentijdse opdrachten zodat je on track blijft. 

Interesse? Neem dan contact met mij op

Neem contact op